ALAVIS CELADRIN pre kone prášok 1x60 g #1812587

ALAVIS CELADRIN pre kone prášok 1x60 g #1812587

ALAVIS CELADRIN pre kone prášok 1x60 g #1812587

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALAVIS CELADRIN pre kone prášok 1x60 g - popis produktu

Charakteristika: Prípravok obsahuje patentovo chránenú látku Celadrin zloženú z cetylovaných derivátov esterov kyseliny myristovej, myristoolejovej, palmitovej a ďalších nasýtených a nenasýtených mastných kyselín. Pomáha zvyšovať ochranu pred pôsobením prozápalových enzýmov, výrazne pomáha tlmiť bolestivosť kĺbov a zaisťuje priebežné zvlhčovanie (lubrikáciu) kĺbovej chrupavky. Inhibuje 5-lipoxygenázu, čo je enzým podporujúci oxidatívne a zápalové procesy.Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Gravidita a laktácia: Pred podaním sa poraďte s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom.Dávkovanie: Prášok sa podáva pri ťažkostiach podľa odporúčaného dávkovania do jadrového krmiva či melasy. Denná dávka pre kone s hmotnosťou 500 kg: prvé 3 dni podávajte 3 odmerky, ďalej pokračujte 2 odmerkami denne. Pri výrazných klinických ťažkostiach je možné individuálne dennú dávku zvýšiť až na 4 odmerky denne. prípravok podávajte 2 - 4 dni po vymiznutí klinických ťažkostí. Prípravok je možné podávať dlhodobo. Len pre zvieratá! Dodržujte doporučené dávkovanie! Zloženie: Celadrin™, maltodextrinUpozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

ALAVIS Celadrin pre kone je veterinárny prípravok, ktorý sa koňom podáva pri celom rade muskuloskeletálnych ochorení a odstraňuje zápal a bolestivosť najmä pri artritíde – zápalový proces prebiehajúci v kĺboch v dôsledku rozpadu chrupavky. Systematicky posilňuje a zvlhčuje bunkové membrány a zaisťuje bunkám pružnosť.

Alavis CELADRIN pre kone 60 g Proti zápalu a bolesti, patentovo chránená látka Celadrin, ktorá zaisťuje účinnú lubrikáciu kĺbovej chrupavky a tlmí bolestivosť kĺbov s rýchlym nástupom účinku.

ALAVIS ™ Celadrin pre kone je moderný veterinárny prípravok na liečbu pohybového aparátu u koní .

Produkt ALAVIS CELADRIN pre kone prášok 1x60 g #1812587 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, patrí značke Alavis, FAVEA spol. s r.o., nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk, Lieky24.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky Alavis, FAVEA spol. s r.o. v ponuke e-shopu Benulekaren.sk, Lieky24.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt ALAVIS CELADRIN pre kone prášok 1x60 g #1812587 patrí do skupiny produktov Doplnky stravy, patrí značke Alavis, FAVEA spol. s r.o., nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Lieky24.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt ALAVIS CELADRIN pre kone prášok 1x60 g #1812587 má priradený EAN kód 8594191410189.

ALAVIS CELADRIN pre kone prášok 1x60 g - parametre produktu

ALAVIS CELADRIN pre kone prášok 1x60 g - história ceny a dostupnosti

ALAVIS CELADRIN pre kone prášok 1x60 g - ďalšie zaujímavé produkty

ALAVIS CELADRIN pre kone prášok 1x60 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?