ALAVIS 5 tbl pre psy a mačky 1x90 ks #130913

ALAVIS 5 tbl pre psy a mačky 1x90 ks #130913

ALAVIS 5 tbl pre psy a mačky 1x90 ks #130913

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALAVIS 5 tbl pre psy a mačky 1x90 ks - popis produktu

Charakteristika: Prípravok obsahuje kombináciu chondroprotek­tívnych látok (glukozamín sulfátu a chondroitín sulfátu), MSM, kyseliny hyalurónovej a kolagénu. Pôsobí na spevnenie väzov a šliach, potlačenie zápalu a bolesti a na regeneráciu a relaxáciu svalov.

Glukozamín sulfát a chondroitín sulfát sa radia do skupiny tzv. glykozamínoglykánov (GAG) a tvoria prirodzenú súčasť kĺbovej chrupavky a synoviálnej tekutiny. Mechanizmus účinku oboch týchto látok je spoločný a spočíva v chondroprotek­tívnom (chrupavku chrániacom) pôsobení. Účinok zahŕňa regeneráciu kĺbových chrupaviek a tkanív a zlepšenie pohyblivosti, tým pozitívne ovplyvňuje zdravotnú kondíciu zvieraťa. Chondroitín sulfát má význačnú schopnosť viazať v tkanive vodu. Zabezpečuje tak správnu funkciu chrupavky, jej pevnosť, pružnosť a odolnosť.

Metylsulfonylmetán – MSM – je prírodná látka obsahujúca organicky viazanú síru, ktorá je zapojená do procesu tvorby kolagénu, spevňuje väzy a šľachy, pôsobí relaxačne a regeneračne na svaly. MSM sa podieľa nielen na obmedzení bolestí kĺbov, ale vďaka svojim antioxidačným a detoxikačným účinkom aj na odbúranie poškodeného kĺbového tkaniva. Na potlačenie bolesti je vhodné užívať MSM aj pri poúrazových a pooperačných stavoch, kde bolo navyše zistené lepšie hojenie rán. MSM má analgetický, protizápalový, vazodilatačný a antiedematózny účinok. Má svoje uplatnenie aj pri odstránení bolestí svalov, svalových kŕčov a tiež bolestí šliach.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku.

Použitie: Podľa odporúčaného dávkovania (viď nižšie) podávame prášok denne do jadrového krmiva, melasy či priamo do tlamy. Optimálne podávanie prípravku sú tri mesiace, potom 1-3 mesiace pauza a následne prípravok opäť nasaďte.

Hmotnosť pes/mačka Iniciačná dávka (prvých 14 dní užívania) Udržiavacia (pokračovacia) dávka 
1-5 kg1/2 – 1 tablety1/4 – 1/2 tablety
5 – 10 kg1 – 2 tablety1/2 – 1 tableta
10 – 15 kg2 – 3 tablety1 – 1,5 tablety
15 – 25 kg3 – 4 tablety1,5 – 2 tablety
25 – 45 kg4 – 5 tabliet2 – 2,5 tablety
45 a viac kg5 – 6 tabliet2,5 – 3 tablety

Zloženie: glukosamin sulfát 500 mg, chondroitin sulfát 200 mg, methylsulfonyl methan 200 mg, kolagén typu II. 60 mg, kyselina hyalurónová 18 mg Ďalšie zložky: mikrokryštalická celulóza, stearan horečnatý, uhličitan vápenatý, kyselina stearová, oxid kremičitý

Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Komplexná kĺbová výživa pre psy s obsahom kyseliny hyalurónovej. Obsahuje všetky dôležité látky, ktoré sa bežne vyskytujú v kĺboch, spojivových tkanivách a chrupavke a umožňuje tak komplexnú starostlivosť o pohybový aparát. Vhodné pre preventívne podávanie. ALAVIS ™ 5 vyživuje kĺbové chrupavky, podporuje premazávacie vlastnosti kĺbovej tekutiny, pomáha pri pohybových problémoch u psov a mačiek. ALAVIS ™ 5 obsahuje všetky dôležité látky, ktoré sa v kĺboch, spojivových tkanivách a chrupavke bežne vyskytujú a umožňuje tak komplexnú starostlivosť o pohybový aparát. Účinné látky obsiahnuté v prípravku ALAVIS ™ 5: Glukosamín sulfát, Chondroitín sulfát, MSM, Kyselina hyaluronová, Kolagén II. typu  

ALAVIS ™ 5 vyživuje kĺbovej chrupavky , podporuje premazávacie vlastnosti kĺbovej tekutiny, pomáha pri pohybových problémoch u psov a mačiek .

Produkt ALAVIS 5 tbl pre psy a mačky 1x90 ks #130913 patrí do skupiny produktov Doplnky výživy, je v ponuke značky Alavis, FAVEA spol. s r.o., Fortius Canada Inc., je vyrobený vo veľkosti 90tabl. v ponuke e-shopu Benulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Pet-Market.sk, Lieky24.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Výživové doplnky, patrí značke Alavis, FAVEA spol. s r.o., Fortius Canada Inc., veľkosť je 90tabl., nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Pet-Market.sk, Lieky24.sk a je určený unisex.

Produkt ALAVIS 5 tbl pre psy a mačky 1x90 ks #130913 patrí do skupiny produktov Doplnky stravy, patrí značke Alavis, FAVEA spol. s r.o., Fortius Canada Inc., je vyrobený vo veľkosti 90tabl., nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Pet-Market.sk, Lieky24.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt ALAVIS 5 tbl pre psy a mačky 1x90 ks #130913 má priradený EAN kód 8594191410059.

ALAVIS 5 tbl pre psy a mačky 1x90 ks - parametre produktu

ALAVIS 5 tbl pre psy a mačky 1x90 ks - história ceny a dostupnosti

ALAVIS 5 tbl pre psy a mačky 1x90 ks - ďalšie zaujímavé produkty

ALAVIS 5 tbl pre psy a mačky 1x90 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?