Kinekus Hnojivo tekuté, JESEŇ, 1l, AGRO

Kinekus Hnojivo tekuté, JESEŇ, 1l, AGRO

Kinekus Hnojivo tekuté, JESEŇ, 1l, AGRO

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kinekus Hnojivo tekuté, JESEŇ, 1l, AGRO - popis produktu

Hnojivo AGRO, Kvap. hnojivo JESEŇ, 1 l:Príprava rastlín na zimu je pre záhradkárov rovnako dôležitá ako starostlivosť o rastliny na jar. Kvapalné hnojivo AGRO Jeseň je určené na nadchádzajúce obdobie vegetačného pokoja. Pomocou hnojiva s nízkym obsahom dusíka a vysokým obsahom draslíka rastliny ukončia obdobie rastu a začne vyzrievanie pletív pred obdobím zimy. Hnojivo Jeseň zaistí zdravý vývoj a uľahčí rastlinám prezimovanie s menším rizikom vymrznutia. Hnojivo môžete používať ako pre záhradné rastliny, tak aj na pestovanie izbových rastlín. Kvapalné hnojivo AGRO Jeseň je dodávané v plastovej fľaši s objemom 1 l.Kľúčové vlastnosti hnojiva AGRO – JeseňPríprava rastlín pred zimouHnojivo s nízkym obsahom dusíka a vysokým obsahom draslíkaHnojivo Jeseň zabezpečí zdravý vývojUľahčí rastlinám prezimovanie s menším rizikom vymrznutiaVhodné pre záhradné rastliny a tiež na pestovanie izbových rastlínKvapalné hnojivo AGRO Jeseň je dodávané v plastovej fľaši s objemom 1 lZloženie:Dusík – fosfor – draslík (3 – 4 – 10)

Tekuté hnojivo s nízkym obsahom dusíka a vysokým obsahom draslíka ukončí bujný rast rastlín a zaistí im vyzrievanie pletív pred zimou.

Vhodné na vonkajšie rastliny (napr. tuje, cyprušteky, cezmíny, ibišteky, ovocné stromy, jahody, trvalky, skalničky, azalky, rododendróny a pod.) a tiež na všetky druhy izbových rastlín, ktoré pripraví na zimné obdobie s nedostatkom svetla.

Rastliny budú mať zdravý vzhľad a dobrú kondíciu.

DÁVKOVANIE: vonkajšie rastliny - 30 ml (vrchnák od fľaše) nalejte do 8 litrov vody, premiešajte a prihnojte na plochu 1 m2, izbové rastliny – 15 ml (vrchnák od fľaše) nalejte do 2 litrov vody a premiešajte

ZLOŽENIE: dusík – fosfor – draslík (3–4–10)

Používajte bezpečne! Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku!

 

Produkt Kinekus Hnojivo tekuté, JESEŇ, 1l, AGRO je označený EAN kódom 8594005001176.

Kinekus Hnojivo tekuté, JESEŇ, 1l, AGRO - parametre produktu

Kinekus Hnojivo tekuté, JESEŇ, 1l, AGRO - história ceny a dostupnosti

Kinekus Hnojivo tekuté, JESEŇ, 1l, AGRO - ďalšie zaujímavé produkty

Kinekus Hnojivo tekuté, JESEŇ, 1l, AGRO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?