AGRO CERERIT Hobby Jeseň vo vreci 5 kg

AGRO CERERIT Hobby Jeseň vo vreci 5 kg

AGRO CERERIT Hobby Jeseň vo vreci 5 kg

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AGRO CERERIT Hobby Jeseň vo vreci 5 kg - popis produktu

Hnojivo AGRO CERERIT Hobby Jeseň vo vreci 5 kg:Obľúbené a neprekonateľne univerzálne hnojivo AGRO Cererit Hobby Jeseň je vhodné na jesenné prihnojovanie rastlín. Svoje uplatnenie nájde v úžitkovej i okrasnej záhrade pri prihnojovaní ovocných stromov, ovocia a zeleniny. Kvalitnejšiu úrodu a nádherne farebné plody zaistí horčík obsiahnutý v hnojive. Hnojivo je možné aplikovať v období počas vegetácie a k základnému hnojeniu. Hnojivo možno používať aj v ekologickom poľnohospodárstve pri pestovaní bioproduktov. Bezchloridové granulované hnojivo je vhodné pri rastlinách, ktoré sú citlivé na chlór. Univerzálne hnojivo AGRO Cererit Hobby Jeseň je balené v plastovom vreci s hmotnosťou 5 kg.Kľúčové vlastnosti hnojiva AGRO Cererit Hobby Jeseň, 5 kgVhodné na jesenné prihnojovanie rastlínNa prihnojovanie ovocných stromov, ovocia a zeleninyKvalitnejšiu úrodu a farebné plody zaistí horčíkAplikovať v období počas vegetácie a k základnému hnojeniuMožno používať aj v ekologickom poľnohospodárstve pri pestovaní bioproduktovBezchloridové granulované hnojivoHnojivo AGRO Cererit Hobby Jeseň je balené v plastovom vreci s hmotnosťou 5 kgZloženie:Dusík – fosfor – draslík (8 – 13 – 11)

Zvyšuje odolnosť voči vymŕzaniu. Podporuje vyzrievanie plodov. Koncentrované živiny = menšia spotreba hnojiva. Využitie na celú záhradu - ovocie, zelenina, okrasné dreviny, zemiaky, a pod.Vhodný pre ekologické poľnohospodárstvo pri pestovaní bio produktov. Dávkovanie : jesenné hnojenie : 5-20 g/m², jarné prihnojovanie pred výsadbou zemiakov a uhoriek: 15-20 g/m². • zvyšuje odolnosť voči vymŕzaniu • podporuje vyzrievanie plodov • koncentrované živiny = menšia spotreba hnojiva • využitie na celú záhradu – ovocie, zelenina, okrasné dreviny, zemiaky, a pod. • vhodný pre ekologické poľnohospodárstvo pri pestovaní bio produktov • dávkovanie: jesenné hnojenie: 5-20 g/m2, jarné prihnojovanie pred výsadbou zemiakov a uhoriek: 15-20 g/m2

NakupteHnojivo AGRO Cererit Hobby Podzim 5kgz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Granulová hnojiva na zahraduza269.00Kč

Produkt AGRO CERERIT Hobby Jeseň vo vreci 5 kg je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pestovanie rastlín, patrí značke AGRO CS, Merkury Market, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Tipa.sk, Alza.sk, MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné hnojivá, patrí značke AGRO CS, Merkury Market, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Tipa.sk, Alza.sk, MerkuryMarket.sk.

Produkt AGRO CERERIT Hobby Jeseň vo vreci 5 kg má priradený EAN kód 8592542002694.

AGRO CERERIT Hobby Jeseň vo vreci 5 kg - parametre produktu

AGRO CERERIT Hobby Jeseň vo vreci 5 kg - história ceny a dostupnosti

AGRO CERERIT Hobby Jeseň vo vreci 5 kg - ďalšie zaujímavé produkty

AGRO CERERIT Hobby Jeseň vo vreci 5 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?