Ocuvers drops B5 očné kvapky s provitamínom B5, 1x15 ml

Ocuvers drops B5 očné kvapky s provitamínom B5, 1x15 ml

Ocuvers drops B5 očné kvapky s provitamínom B5, 1x15 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ocuvers drops B5 očné kvapky s provitamínom B5, 1x15 ml - popis produktu

Charakteristika: Očné kvapky. Sterilný, viskózny a zvlhčujúci výživný roztok založený na provitamíne B5. Chráni oko pred suchom, začervenaním a únavou. Provitamín B5 stimuluje regeneračné vlastnosti rohovky, chráni slznú vrstvu oka. Tento produkt sa používa pri podráždených, unavených a  červených očiach spôsobených rôznymi príčinami ako sú napr.

  • podráždenie vplyvom kontaktných šošoviek
  • intenzívna práca s obrazovkou
  • dlhodobá jazda autom alebo iným motorovým vozidlom
  • klimatizácia, vietor, znečistenie ovzdušia, voda v bazénoch a iné.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Nepoužívajte spolu s inými očnými liekmi, iba v tom prípade, že vám to odporučil váš lekár. Nepoužívajte v prípade očnej infekcieTehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Očné kvapky sa môžu kvapkať priamo do otvoreného oka alebo na kontaktné šošovky (sú vhodné aj pre všetky typy kontaktných šošoviek). Fľaštička sa používa po dobu dvoch mesiacov od jej otvorenia. 

1. Ukazovákom prejdite k spodnému viečku a potiahnite ho trošku nadol. 2. Druhou rukou držte fľaštičku otvorom v zvislom smere do spodného viečka. Upozornenie: Fľaštička sa nesmie dostať do oka! 3. Kvapnite do oka 1-2 kvapky a pomrkajte okom 2-3krát, aby sa roztok rovnomerne vstrebal do oka. 

Na zvlhčenie kontaktných šošoviek: 1. Uchopte šošovku na váš prostredník. 2. Priamo na šošovku kvapnite 1-2 kvapky a nasaďte šošovku do oka. 3. Pomrkajte okom 2-3krát.

Zloženie: 2% dexpanthenol B5; 0,5% HydraFlex; 0,0001% polyhexanidUpozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Obsah Ocuvers drops B5 Ocuvers drops B5 stimulujú a podporujú regeneráciu rohovky 15ml Charakteristika Ocuvers drops B5 Očné kvapky Ocuvers Drops B5 stimulujú a podporujú regeneráciu rohovky (provitamín B5 ) a stabilizuje slzný film (Hydraflex). Ak sú vaše oči podráždené vplyvom vonkajšieho prostredia – siahnite po Ocuvers Drops B5. Ocuvers drops B5 je sterilný, viskózny a zvlhčujúci výživný roztok pre namáhané oči. Očné kvapky Ocuvers Drops B5 odporúčame:   podráždenie vplyvom kontaktných šošoviek intenzívna práca s obrazovkou dlhodobá jazda autom alebo iným motorovým vozidlom klimatizácia, vietor, znečistenie ovzdušia, voda v bazénoch a iné. Zloenie Ocuvers drops B5 Účinné látky: Dexpanthenol 2%, Hydraflex™ 0,5% Konzervačné látky: Polyhexanide (PHMB) 0,0001% (15 ml fľaštička). Dávkovanie Ocuvers drops B5 Ocuvers drops B5 sa kvapká priamo do otvoreného oka. Môže sa používať bez akéhokoľvek obmedzenia. Fľaštička sa používa po dobu dvoch mesiacov od jej otvorenia. Príbalový leták Ocuvers drops B5

Očné kvapky. Sterilný, viskózny a zvlhčujúci výživný roztok založený na provitamíne B5. Chráni oko pred suchom, začervenaním a únavou.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Starostlivosť o oči, je v ponuke značky Innomedis AG, Ocuvers, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt Ocuvers drops B5 očné kvapky s provitamínom B5, 1x15 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Očné kvapky, vyrába ho značka Innomedis AG, Ocuvers, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt Ocuvers drops B5 očné kvapky s provitamínom B5, 1x15 ml popisuje EAN kód 4260331830332.

Ocuvers drops B5 očné kvapky s provitamínom B5, 1x15 ml - parametre produktu

Ocuvers drops B5 očné kvapky s provitamínom B5, 1x15 ml - história ceny a dostupnosti

Ocuvers drops B5 očné kvapky s provitamínom B5, 1x15 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Ocuvers drops B5 očné kvapky s provitamínom B5, 1x15 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?