AEG ÖKOMix L8FBE48SI

AEG ÖKOMix L8FBE48SI

AEG ÖKOMix L8FBE48SI

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AEG ÖKOMix L8FBE48SI - popis produktu

Vstavaná práčka AEG ÖKOMix L8FBE48SI:Vstavaná práčka AEG L8FBE48SI je ideálny nástroj na precízne pranie bielizne, ktorý výrazne ušetrí váš čas a spotrebu energií. Tento zabudovateľný model disponuje kapacitou na 8 kg (program EKO 40-60) bielizne a patrí do energetickej triedy C. Práčka je vybavená najmodernejšími technológiami a veľkým množstvom praktických funkcií, vďaka ktorým dosiahnete dokonalé výsledky pri praní všetkých druhov bielizne. S vysokou kapacitou je práčka vhodná aj pre početné rodiny, ktoré ocenia najmä praktický program ÖKOPower v dĺžke 59 minút na každodenné pranie. Vstavaná práčka AEG L8FBE48SI vyniká tichým chodom, takže ju môžete bez problémov použiť kedykoľvek. Vďaka elegantnému dizajnu navyše práčka dokonale zapadne do každej domácnosti.Kľúčové vlastnosti vstavanej práčky AEG ÖKOMix L8FBE48SITechnológia ProSense na presné zváženie bielizneŠpeciálny krátky program ÖKOPower práčky AEG L8FBE48SI v dĺžke 59 minútEnergetická trieda C vstavanej práčky AEG ÖKOMix L8FBE48SIProgram ProSteam na osvieženie bielizne pomocou paryKapacita bubna na 8 kg bielizne (program EKO 40-60)Technológia ÖKOMix na dokonalé premiešanie pracích prostriedkovFunkcia odložený štart vstavanej práčky AEG ÖKOMix L8FBE48SIElegantný dizajnDetský bezpečnostný zámok vstavanej práčky AEG ÖKOMix L8FBE48SIEmisie hluku šíreného vzduchom: ATechnológia ÖKOMix na dokonalé premiešanie pracích prostriedkovZabudovaná práčka AEG L8FBE48SI ponúka modernú technológiu ÖKOMix, ktorá zaistí zmiešanie aviváže a vody pred vtečením do bubna. Vďaka rovnomernému dávkovaniu pracích prostriedkov a aviváže je zaistená dokonalá starostlivosť pre každé vlákno vášho oblečenia.Program ÖKOPower práčky AEG L8FBE48SINa precízne vypranú bielizeň už za 59 minút vstavaná práčka AEG L8FBE48SI disponuje špeciálnym pracím programom ÖKOPower. Program je ideálny na každodenné pranie, pretože pomocou neho získate za chvíľu dokonale čisté odevy a zároveň znížite spotrebu energie.ProSteam osvieži bielizeň použitím paryVstavaná práčka AEG L8FBE48SI je vybavená praktickým programom ProSteam, ktorý prostredníctvom pary osvieži pokrčené odevy. Navyše tiež bezpečne odstráni nepríjemné pachy a zníži pokrčenie tkanín. V prípade použitia pary nebude potrebné vyprané odevy žehliť a ihneď po vytiahnutí budú pripravené na nosenie.Technológia ProSense na presné zváženie bielizneNa nastavenie presnej dĺžky prania sú k dispozícii citlivé snímače a technológia ProSense, ktorá presne zváži každú dávku bielizne. Vďaka tomu so vstavanou práčkou AEG L8FBE48SI získa vaša bielizeň vždy najlepšiu starostlivosť a vy výrazne ušetríte náklady za vodu a energiu.Zabudovaná práčka AEG L8FBE48SI s tichým chodomZabudovaná práčka AEG L8FBE48SI vyniká veľmi tichým chodom. Vďaka tomu si budete môcť užívať pokojný odpočinok aj pri spustenom programe a zároveň možno práčku bez obáv používať aj v noci.

ZABUDOVATEĽNÁ PRÁČKA . Zabudovateľná práčka AEG 8000 sa ľahko začlení medzi ostatné spotrebiče, je tichšia a prináša bezkonkurenčnú starostlivosť o vaše oblečenie. Technológia ÖKOMix najprv premieša prací prostriedok a

Práčka predom plnená, trieda energy C, náplň 8 kg, mx. 1400 ot./min., Time manager, Aqua Control, rýchly program, antialergický program, stredný LED displej, odložený štart, rozmery 816x540x553 mm

Tento produkt nájdete v skupine Vstavané spotrebiče, je v ponuke značky AEG, v ponuke predajcu AndreaShop.sk.

Produkt AEG ÖKOMix L8FBE48SI patrí do skupiny produktov Práčky vstavané, vyrába ho značka AEG, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk.

Produkt AEG ÖKOMix L8FBE48SI má EAN kód 7332543635795.

AEG ÖKOMix L8FBE48SI - parametre produktu

AEG ÖKOMix L8FBE48SI - história ceny a dostupnosti

AEG ÖKOMix L8FBE48SI - ďalšie zaujímavé produkty

AEG ÖKOMix L8FBE48SI - ako nakúpiť najvýhodnejšie?