Indukčná varná doska AEG IAE64431FB

Indukčná varná doska AEG IAE64431FB

Indukčná varná doska AEG IAE64431FB

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Indukčná varná doska AEG IAE64431FB - popis produktu

Varná doska AEG IAE64431FB:Varte pohodlne, rýchlo a spoľahlivo s novou vstavanou varnou indukčnou doskou AEG SenseFry IAE64431FB, ktorá vám nebude klásť žiadne limity pri objavovaní nových kuchárskych postupov. Neobmedzujte sa len na jednu veľkosť platničiek, vďaka technológii MaxiSense sa varné plochy automaticky prispôsobia veľkosti hrncov. Pomocou jednoduchého ovládania ľahko nastavíte optimálnu teplotu a vďaka hladkému odolnému povrchu jednoducho odstránite všetky nečistoty. Nebojte sa poškriabania, alebo poškodenia, povrch varnej dosky AEG IAE64431FB odolá aj náročnej prevádzke.Kľúčové vlastnosti indukčnej vstavanej varnej dosky AEG IAE64431FBVarná doska so šírkou 60 cmIndukčná technológia na rýchle a efektívne varenieVarná doska AEG je vybavená detským zámkomPosuvné dotykové ovládanie DirectTouchFunkcia ProFry pre dokonale usmažené pokrmyČasovač pre každú varnú plochu zvlášťIndukčné zóny s funkciou zvýšenia výkonuAutomatická detekcia veľkosti hrncov a panvícInovatívny snímač ProFry sa postará o dokonale usmažené pokrmyPomocou snímača ProFry budú všetky vaše pokrmy dokonale usmažené. Stačí si na dotykovom ovládaní zvoliť pokrm a vami žiadaný výsledok. Na výber máte prednastavené stupne vyprážania – neprepečené, stredne prepečené a dobre prepečené. Dajte do varenia maximum a všetko ostatné prenechajte inteligentnej varnej doske AEG Mastery SenseFry IAE64431FB. Rovnomerne rozložené teplo na varnej doske AEG Mastery SenseFry IAE64431FBIndukčná varná doska AEG Mastery SenseFry IAE64431FB sa dokáže prispôsobiť tvaru a veľkosti vašich hrncov a panvíc. Varná plocha si zachováva rovnomerne rozložené teplo, takže nie je potrebné teplotu počas smaženia prenastavovat a upravovať. Varná doska AEG Mastery SenseFry IAE64431FB s intuitívnym dotykovým displejomSúčasťou varnej dosky AEG Mastery SenseFry IAE84851FB je intuitívny farebný dotykový displej. Stačí jedným dotykom nastaviť požadovaný stupeň a všetko je pripravené. Účinná premena energie na teploIndukčná varná doska AEG Mastery SenseFry IAE64431FB dosiahne požadovanú teplotu aj bez predchádzajúceho predhrievania. Vďaka tomu ušetríte veľa času počas vášho varenia. Na doske tak dochádza k účinnej premene energie na teplo.Varná doska AEG Mastery SenseFry IAE64431FB s funkciou PowerBoostOdteraz nebudete musieť zdĺhavo čakať, kým voda dosiahne bod varu. Varná doska AEG Mastery SenseFry IAE64431FB je totiž vybavená praktickou funkciou PowerBoost, vďaka ktorej dosiahne voda var za iba 90 sekúnd. Túto funkciu oceníte predovšetkým pri príprave zemiakov, či cestovín.

Pokročilý snímač SenseFry pri indukčnej varnej doske ponúka konzistentné vyprážanie každého pokrmu. Snímač sníma, kontroluje a reguluje rovnomernú teplotu na povrchu varnej dosky a panvice. Takže sa všetko dokonale usmaží. Užívateľské rozhranie Slider Controls pomocou posuvníka od hodnoty 1 až 9 ihneď nastaví správnu teplotu bez toho, aby ste museli prepínať cez tlačidlá plus a mínus. Funkcia Hob2Hood® spája bezdrôtovo varnú dosku a digestor. Odsávač pár sám automaticky upraví rýchlosť ventilátora na základe výkonu varnej dosky. Funkcia PowerBoost vám poskytne okamžitý prísun tepla a varí vodu za menej ako 90 sekúnd.

Doska indukčná; AEG Mastery SenseFry IAE64431FB; Šírka (cm): 60; Prepojenie varných zón: Windmill; Ovládanie: Posuvné DirectTouch, digitálny ukazovateľ pre každú zónu; Farba: Čierna; Hob2Hood: Áno; Pause: Áno; PowerBoost: Áno; POWERSLIDE: Nie; Detská poistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 590x520; Power Management: Nie; SenseCook: SenseFry; 5 rokov záruka na celý model: NieMožnosť zapojenia na 380 V - 400 V

Tento produkt sa nachádza v kategórii Varné dosky, patrí pod značku AEG, farebná verzia je ČIERNA v ponuke e-shopu Siko.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Indukčná varná doska AEG IAE64431FB je možné nájsť medzi produktmi v skupine Indukčné varné dosky, vyrába ho značka AEG, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Siko.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Indukčná varná doska AEG IAE64431FB popisuje EAN kód 7332543702862.

Indukčná varná doska AEG IAE64431FB - parametre produktu

Indukčná varná doska AEG IAE64431FB - história ceny a dostupnosti

Indukčná varná doska AEG IAE64431FB - ďalšie zaujímavé produkty

Indukčná varná doska AEG IAE64431FB - ako nakúpiť najvýhodnejšie?