ActivLab Ashwagandha 60 kapsúl

ActivLab Ashwagandha 60 kapsúl

ActivLab Ashwagandha 60 kapsúl

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ActivLab Ashwagandha 60 kapsúl - popis produktu

Ashwagandha je staroveká liečivá bylinka v kapsulách, která vám môže pomôcť vysporiadať sa so stresom   Ashwagandha obsahuje 300 mg extraktu z koreňa Ashwagandhy (Withania Somnifera) so 7 % zastoupením withanolidov. V jednej kapsule, ktorá predstavuje dennú odporúčanú dávku, je obsiahnutých 21 mg withanolidov. Withanolidy sú jedny z hlavných účinných zložiek Ashwagandhy, ktoré majú adaptogénne vlastnosti, ktoré môžu pomáhať lepšie sa vysporiadať so stresovými situáciami a zvýšiť tak odolnosť organizmu. Ashwagandha je naďalej podrobne skúmaná vedeckými štúdiami vďaka jej možnému pozitívnemu vplyvu na zníženie úzkosti, únavy, stresového hormónu kortizolu a zlepšenie športového výkonu a sily.       Ashwagandhu je odporúčané používať najmä počas obdobia zvýšeného stresu, únavy alebo problémov s koncentráciou. Produkt je možné používať dlhšiu dobu.     Ashwagandha a jej výhody   je staroveká liečivá bylinka ve forme kapsúl obsahuje 300 mg extraktu z koreňa Ashwagandha so 7 % podielom withanolidov môže pomôcť bojovať so stresom a zvyšuje odolnosť organizmu patrí k superpotravinám so všestrannými benefitmi   Zloženie Výťažok z koreňa Ashwagandha (Withania somnifera) 7% witanolidov, kapsula (želatína, farba: oxid titaničitý), plnivo (mikrokryštalická celulóza, protihrudkujúca látka: horečnaté soli mastných kyselín).   Dávkovanie Odporúčame užívať 1 kapsulu denne ideálne pred spaním.   Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 1 dávka (1 kapsula) Výťažok z koreňa Ashwagandha 300 mg z toho withanolidy 21 mg   Upozornenie Výživový doplnok. Výrobok nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosah malých detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Ashwagandha , tiež indický ženšen , je klasifikovaná ako adaptogénna látka alebo bylina , ktorá podporuje imunitu tela a prispieva k optimálnej duševnej a kognitívnej činnosti . Suplementácia Ashwagandhou je odporúčaná najmä počas obdobia stresu, únavy alebo problémov s koncentráciou . Produkt je možné užívať dlhšiu dobu.

Ashwagandha alebo indický ženšen je staroveká bylinka používaná najmä ajurvéde. Ashwagandha patrí medzi adaptogény, čo sú látky, ktoré môžu pomôcť vysporiadať so stresom, lepšie sa na neho adaptovať a zlepšiť odolnosť organizmu.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky ACTIVLAB, farebný variant je eucalypt, lilac, Shadow v ponuke e-shopu Gymbeam.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt ActivLab Ashwagandha 60 kapsúl patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke ACTIVLAB, farebné prevedenie je eucalypt, lilac, Shadow, nájdete ho u predajcu Gymbeam.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Produkt ActivLab Ashwagandha 60 kapsúl má EAN kód 5903260900125.

ActivLab Ashwagandha 60 kapsúl - parametre produktu

Brutto váha0.056000
ZnačkaActivLab
producing_countryEU
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari)ActivLab Ashwagandha 60 kapsúl
Dĺžka4.300000
Šírka4.300000
Výška9.300000
Netto váha0.030000
HS kód21069098: --- Ostatné
Kapsule60 kaps.
Farbashadow
Počet kusov v balení12
Formakapsulovaný
Zmeszmes
Vegetariánskynie
Vegánskynie
Bezlepkovýáno
Bez laktózyáno
BIOnie
Bez GMOáno
Bez umelých sladidieláno
Bez aspartamuáno
KategóriaDoplnky výživy, Výživové doplnky, Bylinky, Ženšen
ZnačkaACTIVLAB
Farbaeucalypt, lilac, Shadow
Určenieunisex
E-shopGymbeam.sk, Najlekaren.eu
EAN5903260900125

ActivLab Ashwagandha 60 kapsúl - história ceny a dostupnosti

ActivLab Ashwagandha 60 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

ActivLab Ashwagandha 60 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?