ABY style 3D Hrnček Marvel - Spiderman

ABY style 3D Hrnček Marvel - Spiderman

ABY style 3D Hrnček Marvel - Spiderman

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ABY style 3D Hrnček Marvel - Spiderman - popis produktu

3D Hrnček Marvel - Spiderman

3D hrnček v tvare hlavy Spidermana bude perfektným spoločníkom všetkých milovníkov kávy, čaju ale predovšetkým Marvel komiksov. Ideálny pre každého fanúšika Spidermana.

  • obsah: 350 ml

Hrnček Abysse Marvel Mug Spider Man 3D:Ste fanúšikovia Spidermana? Potom je tento originálny hrnček práve pre vás. Tento neobvyklý hrnček Spiderman 3D je vyrobený z keramiky s objemom 350 ml. Peter Parker čiže SpiderMan je jednou z najstarších a najúspešnejších postáv, ktoré kedy vydavateľstvo Marvel za celú dobu svojho pôsobenia vynieslo na svetlo sveta. Štýlový a hlavne praktický predmet, ktorý nesmie chýbať vo vašej zbierke.Kľúčové vlastnosti hrnčeka Spiderman 3DOficiálne licencovaný hrnček spoločnosti MarvelHrnček nie je vhodný do mikrovlnnej rúry a umývačky riaduOriginálny dizajn hrnčeka Spiderman 3DPre všetkých priaznivcov Spidermana

Skvělý hrnek ve tvaru Spider-Manovi hlavy. Objem: 350 ml Materiál: keramika Baleno v dárkové krabičce Nevhodný pro mytí v myčce a k použití v mikrovlnné troubě.

Produkt ABY style 3D Hrnček Marvel - Spiderman popisuje EAN kód 3700789264347.

ABY style 3D Hrnček Marvel - Spiderman - parametre produktu

LicenciaMarvel
LicenciaSpiderman
TOPMerch
KategóriaHrnčeky, Hrnce
EAN3700789264347

ABY style 3D Hrnček Marvel - Spiderman - história ceny a dostupnosti

ABY style 3D Hrnček Marvel - Spiderman - ďalšie zaujímavé produkty

ABY style 3D Hrnček Marvel - Spiderman - ako nakúpiť najvýhodnejšie?