Zámok na batožinu ABUS

Zámok na batožinu ABUS

Zámok na batožinu ABUS

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zámok na batožinu ABUS - popis produktu

Visiaci zámok ABUS 147TSA/30:Ak cestujete do krajín, ako sú napríklad Austrália, Japonsko, USA, Veľká Británia, Nový Zéland, Holandsko alebo Tokio, je pre Vás a Vašu batožinu istotou tento zámok, ktorý je uzamykateľný na číselnú kombináciu. Od katastrofy, ku ktorej došlo 11. septembra 2001 bol agentúrou TSA vyvinutý špeciálny systém, kedy môžu letiskoví kontrolóri Vaše zamknuté batožiny bez vyzvania a Vašej prítomnosti kedykoľvek otvoriť.Kľúčové vlastnosti zámkuBezpečnostný TSA visiaci zámok od spoločnosti ABUS 147TSA/30Pre uzamknutie Vašej batožinyVyrobený z kvalitnej zliatinyUzamykateľný na číselnú kombináciuVysunutý červený indikátor na oku zámkuJednoduché nastavenie zvoleného kóduSo zámkom ABUS 147TSA/30 už žiadne komplikácieTakmer každá väčšia letiskové agentúra disponuje univerzálnym kľúčom ,,MASTER, ktorým sa dá zámok otvoriť nenásilne a bez poškodenia. Jedná sa o zámok, ktorý je označený značkou Red Diamond. S týmto výrobkom tak budete vždy vedieť, že sa k Vám batožina dostane bezpečne zamknutá aj po prípadnej kontrole na letisku. Ak chcete, aby Vaša cesta tam aj späť prebehla bez problémov, berte tento visiaci kódový zámok ako naše odporúčanie.Veľmi ľahký postup nastavenia zámkuOdomknite zámok pomocou kódu 000Otočte uško zámku o 90 ° proti smeru hodinových ručičiek a zatlačte dole. V zatlačenej polohe otočte uško zámku o ďalších 90 ° v rovnakom smereTeraz nastavte požadovanú číselnú kombináciuVytiahnite uško zámku a otočte o 180° (do pôvodnej polohy) a zatlačtePretočte s číslami, tým dôjde k uzamknutiu zámkuZámok odomknete novým kódom 

Zámok na batožinu, 147TSA/30 B, OJ 12 ks, čierna. Dodávka = zmontované. Typ produktu = číslicové zámky. Spôsob uzamykania = zámok s číselnou kombináciou. Materiál = plast. Farba = čierna. Celková výška = 60 mm. Výška oblúka = 20 mm. Šírka oblúka = 13 mm. Hrúbka oblúka = 3 mm. Zámok na batožinu na otvorenie bezpečnostnými úradmi pomocou kľúča TSA bez poškodenia. Individuálne nastaviteľný číselný kód. Teleso zámku z plastu. Hodí sa na uzamknutie kusov batožiny, napr. tašiek, kufrov, škatúľ, batohov atď. Obzvlášť pri cestovaní do Spojených štátov amerických sa odporúča zámok akceptovaný TSA na batožine, aby sa umožnila uľahčená kontrola batožiny zo strany Amerického úradu pre bezpečnosť dopravy (TSA) pomocou kľúča TSA. Zámok bez prístupu s kľúčom TSA smie bezpečnostný úrad vylomiť aj bez predchádzajúcej konzultácie s majiteľom, a tým zničiť. Zámok 147TSA obsahuje indikátor , ktorý ukazuje, či bol zámok otvorený pomocou kľúča TSA : Ak je viditeľný červený krúžok, bol zámok otvorený pomocou kľúča TSA. Ak krúžok nie je viditeľný, zámok nebol otvorený. Mimoriadne praktické je ovládanie bez kľúča pomocou číselného kódu . Číselný kód sa dá nastaviť individuálne pomocou 3 číselných koliesok .

Produkt Zámok na batožinu ABUS je možné nájsť medzi produktmi v skupine Visiace zámky, patrí značke ABUS, vo farbe ČIERNA, nájdete ho v e-shope Kaiserkraft.sk.

Produkt Zámok na batožinu ABUS popisuje EAN kód 4003318530937.

Zámok na batožinu ABUS - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaBatohy, Zámky, Visiace zámky
ZnačkaABUS
FarbaČIERNA
E-shopKaiserkraft.sk
EAN4003318530937

Zámok na batožinu ABUS - história ceny a dostupnosti

Zámok na batožinu ABUS - ďalšie zaujímavé produkty

Zámok na batožinu ABUS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?