ABC Tea Tree Oil BODY WASH - Sprchový gél antibakteriálny 200 ml

ABC Tea Tree Oil BODY WASH - Sprchový gél antibakteriálny 200 ml

ABC Tea Tree Oil BODY WASH - Sprchový gél antibakteriálny 200 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ABC Tea Tree Oil BODY WASH - Sprchový gél antibakteriálny 200 ml - popis produktu

Sprchový gél v NOVOM dizajne, ktorý si zachoval pôvodné zloženie (s obsahom originálneho prírodného Tea Tree Oil). Bez parabénov. Gél je vhodný k dennému používaniu pre všetky typy pokožky a na upokojenie bežných drobných poškodení. Telo bude po umytí svieže.

Použitie:

Naniesť potrebné množstvo gélu na vlhkú pokožku, umyť ju a opláchnuť čistou vodou.

Informácia od dodávateľa:

Prírodná sviežosť s regeneráciou. Šetrne zmýva škodlivé baktérie, ľahko odstraňuje maz, upokojí začervenanie od slnka a nedráždi ani pri intímnej hygiene. Antibakteriálny Tea Tree Oil upokojí prípadné poškodenia, svrbenie, začervenanie, preniká hlbšie do pokožky a tým obnovuje jej prirodzenú obranyschopnosť a spomaľuje rast nežiaducich baktérií. Glycerín pomáha pokožke udržať ju vláčnou v prirodzenej rovnováhe s priaznivou hodnotou pH. Toto tekuté mydlo je vhodné k dennému používaniu pre všetky typy pokožky. Vaše telo bude po umytí svieže a pokožka zdravá.

Produkt ABC Tea Tree Oil BODY WASH - Sprchový gél antibakteriálny 200 ml patrí do skupiny produktov Sprchové gely, patrí značke eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Antibakteriálne gély, patrí pod značku eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

ABC Tea Tree Oil BODY WASH - Sprchový gél antibakteriálny 200 ml - parametre produktu

ABC Tea Tree Oil BODY WASH - Sprchový gél antibakteriálny 200 ml - história ceny a dostupnosti

ABC Tea Tree Oil BODY WASH - Sprchový gél antibakteriálny 200 ml - ďalšie zaujímavé produkty

ABC Tea Tree Oil BODY WASH - Sprchový gél antibakteriálny 200 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?