A-Derma Exomega Control Huile Lavante Émolliente zlváčňujúci sprchovací olej 200 ml, Zľava 5€

A-Derma Exomega Control Huile Lavante Émolliente zlváčňujúci sprchovací olej 200 ml, Zľava 5€

A-Derma Exomega Control Huile Lavante Émolliente zlváčňujúci sprchovací olej 200 ml, Zľava 5€

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

A-Derma Exomega Control Huile Lavante Émolliente zlváčňujúci sprchovací olej 200 ml, Zľava 5€ - popis produktu

Charakteristika: Sprchovací čistiaci olej

  • na denné umývanie atopickej a veľmi suchej pokožky (bez obsahu mydla)
  • jemne čistí a upokojuje pokožku, napomáha zmierňovať podráždenie pokožky, pokožku vyživuje, znižuje jej suchosť a obnovuje ochrannú epidermálnu bariéru kože

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Pod sprchou rozotrite olej pomocou miernej masáže na vlhké telo. Potom telo opláchnite a jemne utrite. Olej môžete používať aj do kúpeľa. Malé množstvo oleja nakvapkajte do napustenej vane. Po kúpeli telo opäť osprchujte a opatrne osušte.Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

A-Derma Exomega, 200 ml, Umývanie detskej pokožky pre ženy, Nechcete podceňovať každodennú hygienu, ale vaša pokožka je pri umývaní bežnými sprchovými gélmi náchylná na nadmerné vysušovanie? Sprchový olej A-Derma Exomega je pre vás ideálnou voľbou. Nielenže pomôže pri umývaní odstrániť všetky nečistoty, ale zároveň dodá pokožke potrebnú hydratáciu a zanechá na nej ochranný film. Dosiahnete ním dokonalú čistotu bez toho, že by došlo k narušeniu prirodzenej lipidovej vrstvy na povrchu pokožky. Vlastnosti: šetrne umýva a čistí pokožku celého tela vyživuje a ošetruje pokožku Zloženie: bez mydlových prísad Použitie: Aplikujte pri sprchovaní či kúpeli. Naneste na pokožku celého tela a potom opláchnite teplou vodou.

A-derma čistiaci gél Obsah A-derma zvláčňujúci sprchovací olej: 200ml Charakteristika A-derma zvláčňujúci sprchovací olej: Zvláčňujúci sprchovací olej bez mydla proti škrabaniu. Použitie  Pod sprchou rozotrite olej pomocou miernej masáže na vlhké telo. Potom telo opláchnite a jemne utrite. Olej môžete používať aj do kúpeľa. Malé množstvo oleja nakvapkajte do napustenej vane. Po kúpeli telo opäť osprchujte a opatrne osušte. Príbalový leták A-derma čistiaci gél

Zvláčňujúci sprchový olej pomáha zmierniť pocity svrbenia a zároveň pokožku zvláčňuje. Jemne čistí, vyživuje a upokojuje suchú kožu so sklonom k atopii. Možno použiť v sprche alebo do kúpeľa. Neštípe v očiach a neobsahuje mydlo. Je vhodný pre dojčatá, deti i dospelých so suchou kožou so sklonom k atopii.

A-Derma Exomega CONTROL Zvláčňujúci sprchový olej 200 ml Sprchový olej je určený na obličej a telo jedincov s veľmi suchou či atopickou pokožkou.

Zvláčňujúci sprchovací olej bez mydla proti škrabaniu.

Produkt A-Derma Exomega Control Huile Lavante Émolliente zlváčňujúci sprchovací olej 200 ml, Zľava 5€ patrí do skupiny produktov Pleťové krémy, je v ponuke značky A-Derma, Pierre Fabre Dermo-cosmétique, vo veľkosti 200 ML v ponuke e-shopu Notino.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sprchové gely, patrí značke A-Derma, Pierre Fabre Dermo-cosmétique, vo veľkosti 200 ML, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený female.

Produkt A-Derma Exomega Control Huile Lavante Émolliente zlváčňujúci sprchovací olej 200 ml, Zľava 5€ je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové krémy, patrí značke A-Derma, Pierre Fabre Dermo-cosmétique, je vyrobený vo veľkosti 200 ML, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný female.

Produkt A-Derma Exomega Control Huile Lavante Émolliente zlváčňujúci sprchovací olej 200 ml, Zľava 5€ je označený EAN kódom 3282770143416.

A-Derma Exomega Control Huile Lavante Émolliente zlváčňujúci sprchovací olej 200 ml, Zľava 5€ - parametre produktu

A-Derma Exomega Control Huile Lavante Émolliente zlváčňujúci sprchovací olej 200 ml, Zľava 5€ - história ceny a dostupnosti

A-Derma Exomega Control Huile Lavante Émolliente zlváčňujúci sprchovací olej 200 ml, Zľava 5€ - ďalšie zaujímavé produkty

A-Derma Exomega Control Huile Lavante Émolliente zlváčňujúci sprchovací olej 200 ml, Zľava 5€ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?