KIK KX7562 Nafukovací kruh Jednorožec 70 cm - biely

KIK KX7562 Nafukovací kruh Jednorožec 70 cm - biely

KIK KX7562 Nafukovací kruh Jednorožec 70 cm - biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KIK KX7562 Nafukovací kruh Jednorožec 70 cm - biely - popis produktu

Nafukovacie plávacie koleso pre deti so sediskom je určené pre prvé oboznámenie a začiatky výučby plávavania detí do jedného roka. Vďaka tvarovanému sedisku umožňujú dieťaťu bezpečne kopať nôžkami a tak mu poskytnúť neuveriteľné a zábavné momenty pri hraní vo vode. Koleso je vybavené 2 nezávislými komorami a pohodlnou sedačkou, ktorá zvyšuje pohodlie a bezpečnosť dieťaťa. Hračka je najvhodnejšia pre deti od 1 roka.Špecifikácia: 2 vzduchové komory Sedisko Veľmi stabilné Veková hranica: od jedného roka PVC materiál s hrúbkou 0,21mmRozmery:Priemer nafúknutého kolesa: 62 cmVnútorný priemer kolesa: 20 cmOtvory na nohy: 15 cmBalenie: 24 cm x 2 cm x 25 cmNafukovacie koleso je určené len na používanie pod dohľadom rodičov alebo dospelej osoby.

Nafukovací kruh v tvare jednorožca určený pre deti.

Vlastnosti produktu:

  • Kruh je vybavený vo vnútornom priestore gumovým dnom s otvormi pre nohy.
  • Pomôcka je štylizovaná do tvaru jednorožca.
  • Skvelý doplnok pre vodné hrátky s vašimi deťmi.

Technické špecifikácie:

  • Materiál: PVC
  • Farba: biela
  • Hmotnosť: 0,34 kg
  • Priemer otvorov pre nohy: ~ 15 cm
  • Vnútorný priemer kruhu po nafúknutí: ~ 30 cm
  • Vonkajší priemer kruhu po nafúknutí: ~ 70 cm

Nafukovacie plávacie koleso je podporná plavecká pomôcka na plávanie pre malé deti a ich prvé zoznámenie sa s vodou.Chystáte sa na dovolenku, alebo na kúpalisko. Toto koleso je skvelé pre Vaše dieťa. Jednorožci sú magické tvory, takže na vaše dieťa bude mať ukľudňujúci vplyv. Krásne dúhové farby a zlatý roh vyzerajú luxusne a zároveň rozprávkovo.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hračky pre deti, je v ponuke značky DR, KIK, Toys Group v ponuke e-shopu Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt KIK KX7562 Nafukovací kruh Jednorožec 70 cm - biely je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky do vody od značky DR, KIK, Toys Group, nájdete ho u predajcu Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Plavecké pomôcky, vyrába ho značka DR, KIK, Toys Group, nájdete ho v e-shope Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt KIK KX7562 Nafukovací kruh Jednorožec 70 cm - biely popisuje EAN kód 5903039711297.

KIK KX7562 Nafukovací kruh Jednorožec 70 cm - biely - parametre produktu

KIK KX7562 Nafukovací kruh Jednorožec 70 cm - biely - história ceny a dostupnosti

KIK KX7562 Nafukovací kruh Jednorožec 70 cm - biely - ďalšie zaujímavé produkty

KIK KX7562 Nafukovací kruh Jednorožec 70 cm - biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?