KIK Nafukovacia podložka pre batoľatá 65 × 50 cm čierno-biela

KIK Nafukovacia podložka pre batoľatá 65 × 50 cm čierno-biela

KIK Nafukovacia podložka pre batoľatá 65 × 50 cm čierno-biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KIK Nafukovacia podložka pre batoľatá 65 × 50 cm čierno-biela - popis produktu

Hracia podložka KIK Nafukovacia podložka pre batoľatá 65 × 50 cm čierno-biela:Žiadne dieťa sa nezaobíde bez miesta, kde sa môže bezpečne rozvíjať a hrať sa. A mamičky aj oteckovia si môžu chvíľu oddýchnuť, keď sa ich ratolesť baví sama. Vhodne vybrané hračky motivujú deti k pohybu a stimulujú ich zmysly. Na všetky tieto účely sa perfektne hodí podložka na hranie KIK. Deti si zamilujú jej atraktívny dizajn s rozličnými farbami a veselými obrázkami. Podložka pre deti KIK je určená od 3 mesiacov veku. Zásadné prednosti podložky pre deti KIK Nafukovacia podložka pre batoľatá 65 × 50 cm čierno-biela Podložka na hranie KIK ponúka pohodlný priestor na hranie a objavovanie Určená na použitie doma aj vonku Plniteľná vodou Určená pre deti od 3 mesiacov veku Výrobným materiálom podložky na hranie KIK je plast Disponuje rozmermi 50 × 65 cm (š × d)

Nafukovacie podložka je vhodná pre najmenšie deti. Podložka je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu. Stačí nafúkať okraj podložky a stred naplniť vodou.

Produkt KIK Nafukovacia podložka pre batoľatá 65 × 50 cm čierno-biela má priradený EAN kód 5903039705814.

KIK Nafukovacia podložka pre batoľatá 65 × 50 cm čierno-biela - parametre produktu

KIK Nafukovacia podložka pre batoľatá 65 × 50 cm čierno-biela - história ceny a dostupnosti

KIK Nafukovacia podložka pre batoľatá 65 × 50 cm čierno-biela - ďalšie zaujímavé produkty

KIK Nafukovacia podložka pre batoľatá 65 × 50 cm čierno-biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?