6-dielna podložka pod jedálenský stôl RD48384

6-dielna podložka pod jedálenský stôl RD48384

6-dielna podložka pod jedálenský stôl RD48384

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

6-dielna podložka pod jedálenský stôl RD48384 - popis produktu

Stolové podložky vyrobené z prírodných rastlinných vlákienTieto prestierania ochránia vašu jedáleň, gauč alebo stôl pred poškriabaním a nepríjemnými škvrnami a sú tiež skutočným zvýraznením ako dekoratívne akcenty. 6-dielne prestieranie je vyrobené výhradne z prírodnej morskej trávy a zaujme svojim pleteným vzhľadom v hranatom prevedení. 6 podložiek pod taniere, ktoré sú súčasťou prestierania, sú ideálne na stolovanie s rodinou – od raňajok až po večeru. Po použití jednoducho vytrasiete omrvinky a zvyšky jedla.Poznámka: Keďže ide o prírodný produkt, môžu existovať odchýlky vo farbe a veľkosti.6-dielna podložka pod jedálenský stôlChráni stôl pred poškriabaním a nečistotamiV praktickej sade 4 ks pre celú domácnosťIdeálne na jedálenský stôl, konferenčný stolík a ako dekoratívny predmetŠpeciálny vzhľad vďaka prirodzenému, pletenému vzhľaduPo použití jednoducho ručne vytraste omrvinkyŽiaruvzdorné podložky na stôl možno použiť aj ako podložky pod hrncePrestieranie v detaileRozmery V x Š x H: cca 1,5 x 40 x 30 cmHmotnosť: cca 180 g každýMateriál: morská trávaFarba: Prírodnározsah doručenia6x prestieranieMateriálové zloženie100% rastlinná vlákninaRD 10048384

Produkt 6-dielna podložka pod jedálenský stôl RD48384 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské stoly, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

6-dielna podložka pod jedálenský stôl RD48384 - parametre produktu

6-dielna podložka pod jedálenský stôl RD48384 - história ceny a dostupnosti

6-dielna podložka pod jedálenský stôl RD48384 - ďalšie zaujímavé produkty

6-dielna podložka pod jedálenský stôl RD48384 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?