5873_1 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami Sivý Macko

5873_1 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami Sivý Macko

5873_1 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami Sivý Macko

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,17 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

5873_1 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami Sivý Macko - popis produktu

Hracia deka Sun baby Hracia deka bazén s balónikmi sivá:Hracia deka Sun baby poskytne vášmu dieťaťu jedinečný kútik s množstvom zábavných a zmysly stimulujúcich prvkov. Je vhodná už od narodenia, pretože na vztýčenej hrazdičke nad dekou je zavesených niekoľko hrkálok, šuštiaca knižka a ďalšie hračky, ktoré neuniknú detskej pozornosti. V neskorších mesiacoch oceníte ohraničenie po stranách, vďaka ktorému budete môcť na krátku chvíľu odbehnúť bez toho, aby ste sa museli báť, že si bábätko ublíži. Súčasne slúži aj ako bariéra proti vypadávaniu 18 farebných loptičiek, ktoré sú taktiež súčasťou balenia. Deka na hranie Sun baby zabaví dieťa na dlhé hodiny a vy si tak budete môcť vychutnať chvíľu odpočinku.Kľúčové vlastnosti hracej deky s bazénom Sun baby s balónikmi, sivejHracia deka poskytne vášmu dieťaťu kútik s množstvom zábavných a zmysly stimulujúcich prvkovDeka Sun Baby je vhodná už od narodeniaNa vztýčenej hrazdičke nad dekou je zavesených niekoľko hrkálok, šuštiaca knižka a ďalšie hračkyS ohrádkou po stranáchSúčasťou balenia je aj 18 farebných loptičiekDeka na hranie Sun baby zabaví dieťa na dlhé hodinyFarebné vyhotovenie: sivéObsah súpravy:  Podložka/ohrádka 18 loptičiek Knižka so šuštiacimi stránkami Dve plyšové hračky Dve hrkálkyRozmery podložky:  76 cm × 76 cmVýška od zeme k rukoväti:  50 cm

Multifunkčná podložka pre deti sa postará o správny vývoj dieťaťa od prvých okamihov života. Vyrobené s dôrazom na každý detail, s osobitným dôrazom na potreby tých najmenších, ktorí poznávajú svet a svojich rodičov.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky DR, Sun Baby v ponuke e-shopu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 5873_1 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami Sivý Macko patrí do skupiny produktov Detské deky, patrí pod značku DR, Sun Baby v ponuke e-shopu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vzdelávacie hračky od značky DR, Sun Baby v ponuke e-shopu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 5873_1 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami Sivý Macko má priradený EAN kód 5903039722644.

5873_1 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami Sivý Macko - parametre produktu

5873_1 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami Sivý Macko - história ceny a dostupnosti

5873_1 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami Sivý Macko - ďalšie zaujímavé produkty

5873_1 DR Vzdelávacia detská podložka s loptičkami Sivý Macko - ako nakúpiť najvýhodnejšie?