Bestway SINGLE SLIDE Vodná šmýkačka, modrá, veľkosť

Bestway SINGLE SLIDE Vodná šmýkačka, modrá, veľkosť - popis produktu

Pripravte sa na leto vzrušujúcej zábavy na dvore s novým dvojitým toboganom H2OGO!®. Užite si rýchle dobrodružstvo na dvore kĺzaním s naším špeciálne navrhnutým PVC UltraSlick™. Tento inovatívny materiál bol vyvinutý tak, aby vytvoril klzký povrch, ktorý je taký klzký, že nespôsobuje žiadne trenie a ponúka väčšiu kĺzavosť a menšiu priľnavosť pri každom sklze. Spojili sme to s naším postrekovačom SplashBoost™, systémom vytvoreným tak, aby poskytoval cielené pokrytie vodou na optimalizáciu kĺzania, striekania. Náš H2OGO! všetky tobogany majú v cieli bonusový bazén. Deti si zamilujú hodiny zábavy, ktoré poskytujú šmykľavky H2OGO! a rodičia budú milovať jednoduchú montáž - stačí pripojiť záhradnú hadicu a začať sa posúvať! Naša technológia oživila šmýkačku na dvore, vďaka čomu sú šmýkačky rýchlejšie, vlhkejšie a zábavnejšie počas celého leta! Nie sú potrebné žiadne nástroje. Pripojte adaptér k záhradnej hadici a DO TOHO!, 4,88m / 16' m dlhá šmykľavka je ideálna pre sólové rýchlostné skúšky alebo obchodné príležitosti s priateľmi, Vodné víri na vodnej šmykľavke pre veľké špliechajúce pristátie na cieľovej čiare, Integrované postrekovače SplashBoost™ sú špeciálne navrhnuté pre efektívnejšie pokrytie a poskytujú kaskádový efekt, ktorý udržuje hladkú dráhu, Šmykľavá dráha je vyrobená z PVC Ultraslick™ pre väčší preklz a menšiu priľnavosť Obsah: 1 šmykľavka, záplata na opravu

Šmykľavka Bestway Šmykľavka vodná: Vodná šmýkačka Bestway sa stane osviežujúcim útočiskom všetkých malých milovníkov vodných radovánok. Je vyrobená z kvalitného a odolného vinylu. Vodná šmýkačka s dĺžkou 4,88 metra vaše ratolesti určite poteší a užijú si na nej veľa zábavy. Bestway modrá Vodná šmýkačka sa postará o zábavu a osvieženie vašich detí v priebehu horúcich letných dní. Kľúčové vlastnosti Bestway modrej vodnej šmýkačkyBestway Vodná šmýkačka je vyrobená z odolného vinyluSprevádzkovanie pripojením hadice s prívodom vodyĽahké skladovanie nafukovacej hračkyModrá šmýkačka je vhodná pre deti od 3 rokovVyhotovenie šmýkačky v modrej farbe Dĺžka šmýkačky:488 cmMateriál:vinyl

Vodná šmýkačka poskytne Vaším deťom neuveriteľne skvelú zábavu v horúcich letných dňoch. Vodné postreky sú zabudované v šmýkačke. Stačí pripojiť záhradnú hadicu a o zábavu je postarané. Na bočných stranách šmýkačky strieka voda z trysiek a jazdu bezpečne ukončí bazénik s vodou, ktorá pri dojazde vytvorí gejzír.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Kľúčové vlastnosti šmýkačky: Vysoká kvalita, testovaný vinyl zabezpečuje bezporuchovú prevádzku Vodné trysky zabudované do klziska poskytujú maximálny sklz Jednoduché pripojenie hadice Technické dáta: Dĺžka 488 cm Hmotnosť 0,90 kg

Bestway 52326 Vodná šmýkľavka 1-dráha 4,88mŠmýkľavka s jednou dráhou. Nie sú potrebné žiadné nástroje. Stačí pripojiť k záhradnej hadici a do toho! Nech Vám poskytne veľa radosti a smiechu. 4,88 m dlhá šmýkľavka je ideálna pre sólové rýchlostné jazdy s kamarátmi. Voda steká do bazénika na konci šmýkľavky a tak Vás čaká v cieli mokré pristátie. zabudované postrekovače poskytujú kaskádový efekt a udržiavajú dráhu klzkú. Súčasťou balenia je aj opravná záplata.

Záhradná šmykľavka s jednou dráhou.Jedná sa o veľmi kvalitnú vodnú šmykľavku.Vďaka pripojovaciemu ventilu môžete pripojiť záhradnú hadicu a potom kĺzať na vodnej šmykľavke.Zaručuje naozaj dlhý sklz a zábavu na celé popoludnie.Stačí vodnú šmykľavku roztiahnuť na vašej záhrade a zábava môže začať.Parametre:Šmykľavá plocha 488 cm.Možnosť pripojenia hadice na namáčanie klznej plochy.Veľmi kvalitné použité materiály.Vodotrysk na konci šmykľavky.Od 5 do 12 rokov.

Detská šmykľavka BESTWAY H2Ogo! Single je tou správnou letnou atrakciou na vašu záhradu. Deti budú túto takmer päťmetrovú šmykľavku doslova milovať. Šmykľavka je určená deťom od 3 rokov. Technické dáta: dĺžka šmykľavky 488 cm pripojenie na záhradnú hadicu v prednej časti a na strane šmykľavky zabudované kropiace otvory dojazd polstrovaný nafukovacím golierom vyrobené z extra klzkého materiálu UltraSlick™ PVC odporúčané pre deti od 3 rokov

Hra na trávniku v záhrade v horúcich dňoch počas slnečného leta môže byť naozaj atraktívna. Šmýkačky s fontánou poskytujú radosť a chladenie a solídnu dávku zdravej fyzickej aktivity na čerstvom vzduchu. Vodná šmykľavka je vyrobená z hladkého a pružného materiálu, vďaka čomu je odolná voči poškodeniu. Okrem toho vám to umožní používať na väčšine typov mäkkej pôdy.

Kúpte svojim deťom túto skvelú šmýkačku a užito si s nimi veľa zábavy aj vo vašej záhrade. Pomocou adaptéra ju pripojíte k záhradnej hadici. Zabudované postrekovače vytvárajú kaskádový efekt a udržujú dráhu mokrú. Je vyrobená z kvalitného a odolného vinylu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné stany od značky BESTWAY, vo veľkosti os, farebná verzia je modrá, je vyrobený z materiálu Vinyl, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Sportisimo.sk, 4home.sk, MasterSport.sk, MerkuryMarket.sk, Darcekovy-raj.sk, Najlepsiehracky.sk a je vhodný unisex.

Produkt Bestway SINGLE SLIDE Vodná šmýkačka, modrá, veľkosť je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky na záhradu, patrí značke BESTWAY, je vyrobený vo veľkosti os, farebné prevedenie je modrá, je vyrobený z materiálu Vinyl, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Sportisimo.sk, 4home.sk, MasterSport.sk, MerkuryMarket.sk, Darcekovy-raj.sk, Najlepsiehracky.sk a je navrhnutý unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky do vody od značky BESTWAY, je vyrobený vo veľkosti os, farebné prevedenie je modrá, je vyrobený z materiálu Vinyl, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Sportisimo.sk, 4home.sk, MasterSport.sk, MerkuryMarket.sk, Darcekovy-raj.sk, Najlepsiehracky.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt Bestway SINGLE SLIDE Vodná šmýkačka, modrá, veľkosť je označený EAN kódom 6942138968996.

Bestway SINGLE SLIDE Vodná šmýkačka, modrá, veľkosť - parametre produktu

Bestway SINGLE SLIDE Vodná šmýkačka, modrá, veľkosť - história ceny a dostupnosti

Bestway SINGLE SLIDE Vodná šmýkačka, modrá, veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

Bestway SINGLE SLIDE Vodná šmýkačka, modrá, veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?