43023 BESTWAY Nafukovacie skladacie lehátko Bestway

43023 BESTWAY Nafukovacie skladacie lehátko Bestway

43023 BESTWAY Nafukovacie skladacie lehátko Bestway

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

43023 BESTWAY Nafukovacie skladacie lehátko Bestway - popis produktu

Bestway Nafukovací křeslo Deluxe

Rozkládací nafukovací křeslo je určeno dětem od 3 let, ale určitě si ho užijí především větší dět. Má tři nafukovací komory a dá se rychlým způsobem změnit na pohodlnou nafukovací matraci.

Opěrka pro hlavu a ruce je průhledná, tělo lehátka zdobeno barevnými pruhy.

Značka Bestway je svázána s létem, uvolněním a letními radovánkami. Nabízí širokou škálu nafukovacích bazénů a příslušenství, jako jsou lehátka, čluny, míče, rukávky a brýle do vody. Pro děti pak především hračky v různých podobách vodních zvířat.

Vyberte si z naší široké nabídky produktů značky Bestway!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: vinyl Nosnost: Síla stěn: 0,24 mm Rozměry: 201 x 89 x 84 cm

BESTWAY 43023 - Nafukovacie kreslo - ležadlo do vody s rozmermi 201 x 89 cm.Nafukovacie lehátko s tromi vzduchovými komorami pre super relax na vode. Priestranné a pohodlné lehátko vám zaistí skvelý oddych vo veľkom bazéne alebo na dovolenke pri mori. Keď budete chcieť zmeniť lehátko na kreslo, nie je to žiadny problém. Pre ešte väčšie pohodlie je lehátko vybavené opierkou chrbta, hlavy a rúk. Nafukovacie potreby Bestway spĺňajú najprísnejšie bezpečnostné normy na spracovanie a použité materiály.Balenie obsahuje opravnú sadu.Rozmery: 201 x 89 cmBezpečnostné ventily.Pevný a vopred otestovaný vinyl.Priehľadný povrch a konštrukcia s vnútornými vzperami3 vzduchovej komory.Pohodlný skladací design.V niekoľkých sekundách zmeníte kreslo na ležadlo.Maximálne pohodlie vďaka opierke chrbta, hlavy a rúk.Priložené záplaty.Obsah:- Jedno lehátko- Záplata pre opravu

Nafukovacie lehátko Nafukovací matrac 2 v 1:Nafukovací vodný matrac 2 v 1 oceníte ako na dovolenke pri mori, tak aj v bazéne na záhrade. Matrac má tri vzduchové komory zaručujúce výbornú nosnosť a extra pohodlie. Vyrobený je z kvalitného a pevného vinylu. Ak vás ležanie omrzí, môžete z neho veľmi jednoducho zložiť kreslo do vody a ďalej si vychutnávať vodné radovánky.Parametre a špecifikácie:Rozmery:201 x 89 cmmateriál:Kvalitný vinylNosnosť:90 kgHračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE. 

Príjemné chvíle na vode tiež znamenajú možnosť voľného odpočinku. Nafukovacie lehátko dokážete využiť pri bazéne aj na pláži. Okrem použitia na kúpanie sa dá použiť aj ako matrac na relaxáciu na tráve, piesku alebo inom mäkkom povrchu.

Produkt 43023 BESTWAY Nafukovacie skladacie lehátko Bestway patrí do skupiny produktov Nafukovacie lehátka od značky BESTWAY v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk a je dizajnovaný female.

Produkt 43023 BESTWAY Nafukovacie skladacie lehátko Bestway má EAN kód 6942138940305.

43023 BESTWAY Nafukovacie skladacie lehátko Bestway - parametre produktu

43023 BESTWAY Nafukovacie skladacie lehátko Bestway - história ceny a dostupnosti

43023 BESTWAY Nafukovacie skladacie lehátko Bestway - ďalšie zaujímavé produkty

43023 BESTWAY Nafukovacie skladacie lehátko Bestway - ako nakúpiť najvýhodnejšie?