Forma na ľad - mozočky

Forma na ľad - mozočky

Forma na ľad - mozočky

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Forma na ľad - mozočky - popis produktu

Sú rôzne situácie v ktorých - ako sa hovorí - treba používať mozog. Avšak spôsob, ktorý navrhujeme, určite nikto z vašich priateľov nebude očakávať! Pozvite ľudí na party, na ktorej sa bude z mozgov pariť - efekt prekvapenia je zaručený!Ľadové mozočky sa budú určite páčiť každému, ale bohužiaľ nemajú vplyv na zvýšenie intelektuálu.. Obzvlášť, ak nápoj obsahuje veľkú dávku percent!Forma na výrobu 4ks ľadových mozočkovPriemer formy: 15 cmPriemer jedného ľadového mozočku: 5 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Na žiadnej párty by nemali chýbať miešané nápoje s ľadom pre dostatočné osvieženie. Ľad v tvare mozgu určite upúta pozornosť každého návštevníka.

Produkt Forma na ľad - mozočky je možné nájsť medzi produktmi v skupine Formy na ľad, vyrába ho značka DR, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Forma na ľad - mozočky je označený EAN kódom 5903181040276.

Forma na ľad - mozočky - parametre produktu

Forma na ľad - mozočky - história ceny a dostupnosti

Forma na ľad - mozočky - ďalšie zaujímavé produkty

Forma na ľad - mozočky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?