3M™ univerzálna označovacia PVC lepiaca páska 764i, žltá, 50 mm × 33 m

3M™ univerzálna označovacia PVC lepiaca páska 764i, žltá, 50 mm × 33 m

3M™ univerzálna označovacia PVC lepiaca páska 764i, žltá, 50 mm × 33 m

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,39 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

3M™ univerzálna označovacia PVC lepiaca páska 764i, žltá, 50 mm × 33 m - popis produktu

Lepiaca páska 3M™ univerzálna označovacia PVC lepiaca páska 764i, žltá, 50 mm × 33 m:Označovacia lepiaca páska 3M ponúka všestranné využitie. Možno ju použiť na značenie v miestach s ľahkou prevádzkou, značenie stien a potrubí, k univerzálnemu upevňovaniu a obväzovaniu, na označenie komponentov či celých strojov, na dočasnú ochranu výrobkov či zabránenie pred oderom či k omotávaniu aj utesňovaniu zakriveného a vypuklého povrchu. Páska je navrhnutá s vinylovým podkladom a kaučukovým lepidlom. Lepidlo zaisťuje okamžitú priľnavosť, zatiaľ čo vinylový podklad sa prispôsobí mnohých nepravidelným povrchom.Kľúčové vlastnosti univerzálnej označovacej PVC lepiacej pásky 764i 3M, žltá, 50 mm × 33 mUniverzálna označovacia lepiaca páska s všestranným využitímMožno ju použiť na značenie v miestach s ľahkou prevádzkou, značenie stien a potrubíVhodná aj k univerzálnemu upevňovaniu a obväzovaniuUmožňuje dočasnú ochranu výrobkov či zabránenie pred oderomPáska 3M je navrhnutá s vinylovým podkladom a kaučukovým lepidlomLepidlo zaisťuje okamžitú priľnavosťVinylový podklad sa prispôsobí mnohým nepravidelným povrchomPáska je vysoko odolná proti vlhkosti, korózii i oderuZaručí dlhú životnosť spojovFarebné vyhotovenie: žltéLepiaca páska 3M je vhodná do domácnosti aj na profesionálne použitieLepiaca páska 3M je vysoko odolná proti vlhkosti, korózii i oderu. Zaručí navyše dlhú životnosť spojov u celého radu bežných aplikácií. Okrem toho si udržuje živé farby v priebehu času, a tým zaisťuje dlhodobú kvalitu. Lepiacu pásku 3M využijete v domácnosti, ale vhodná je aj na profesionálne použitie. Vyniká svojou precíznou priľnavosťou a skutočne mnohostranným využitím.Rozmery: 330 × 5 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Lepiace pásky, patrí značke 3M, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt 3M™ univerzálna označovacia PVC lepiaca páska 764i, žltá, 50 mm × 33 m je možné nájsť medzi produktmi v skupine Lepiaca páska, patrí značke 3M, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

3M™ univerzálna označovacia PVC lepiaca páska 764i, žltá, 50 mm × 33 m - parametre produktu

KategóriaLepiace pásky, Lepiaca páska
Značka3M
E-shopAlza.sk

3M™ univerzálna označovacia PVC lepiaca páska 764i, žltá, 50 mm × 33 m - história ceny a dostupnosti

3M™ univerzálna označovacia PVC lepiaca páska 764i, žltá, 50 mm × 33 m - ďalšie zaujímavé produkty

3M™ univerzálna označovacia PVC lepiaca páska 764i, žltá, 50 mm × 33 m - ako nakúpiť najvýhodnejšie?