Sex společenská hra pro dospělé v krabici 33x23x3cm

Sex společenská hra pro dospělé v krabici 33x23x3cm

Sex společenská hra pro dospělé v krabici 33x23x3cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sex společenská hra pro dospělé v krabici 33x23x3cm - popis produktu

Chcete si s priateľkou, priateľom, manželom alebo manželkou okoreniť váš partnerský život alebo osláviť dôležitý míľnik vo vašom vzťahu? Tak práve pre vás je táto hra, ktorá vám prináša veľa tipov, ako vyhnať zo vzťahu nudu a stereotyp. V balení nájdete hracie kocky, plán a kartičky s úlohami. V tejto hre nikto oficiálne nevyhráva, ale napriek tomu sú obaja aktéri spokojní.

Nenechajte tajné erotické zážitky odohrávať len vo vašej fantázii ... spestrite a obohaťte svoj sexuálny život! Máte radi sex? Aj všetko, čo k nemu patrí? Vzrušujúcu predohru? Netradičné praktiky? Zaujímavé scenáre? Vynaliezavé nápady? Ste pripravení na nové dobrodružstvá?

Produkt Sex společenská hra pro dospělé v krabici 33x23x3cm patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku ASSADRON s.r.o., DR, Pilgr Richard, v ponuke predajcu Flagranti.sk, 4home.sk, Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Párty hry od značky ASSADRON s.r.o., DR, Pilgr Richard, nájdete ho v e-shope Flagranti.sk, 4home.sk, Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt Sex společenská hra pro dospělé v krabici 33x23x3cm má priradený EAN kód 8594021900194.

Sex společenská hra pro dospělé v krabici 33x23x3cm - parametre produktu

Sex společenská hra pro dospělé v krabici 33x23x3cm - história ceny a dostupnosti

Sex společenská hra pro dospělé v krabici 33x23x3cm - ďalšie zaujímavé produkty

Sex společenská hra pro dospělé v krabici 33x23x3cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?


Vstupujete na stránky podliehajúce vekovému obmedzeniu

Vstupom do tohto oddelenia bezvýhradne súhlasíte a potvrdzujete, že ste dosiahli vek 18 rokov, prípadne 21 rokov tam, kde je to vyžadované zákonom, ďalej že sem vstupujete dobrovoľne a že neumožníte prístup do tohto oddelenia neplnoletým osobám.

Odísť