24296 Vankúš s výrezmi na bezpečné odkladanie nápojov - Hexagon

24296 Vankúš s výrezmi na bezpečné odkladanie nápojov - Hexagon

24296 Vankúš s výrezmi na bezpečné odkladanie nápojov - Hexagon

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

24296 Vankúš s výrezmi na bezpečné odkladanie nápojov - Hexagon - popis produktu

Vankúš Verk Plyšový držiak na nápoje, osemuholník, s otvormi:Dekoračný vankúš Verk skvele ozdobí sedaciu súpravu v obývacej izbe a môže byť tiež využitý ako elegantný doplnkový vankúšik do spálne. Vkusné atypické spracovanie disponuje rozmermi 40 × 40 cm. Na výrobu návlečky bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne bavlnený zamat. Jeho výplň tvorí pamäťová pena. Zaujímavé stvárnenie navyše umocňuje sivá farba. Zásadné vlastnosti produktu Verk Plyšový držiak na nápoje, osemuholník, s otvormi Vankúš Verk vám bude skvelým spoločníkom Patrí medzi dekoračné vankúše Má vkusné atypické spracovanie Disponuje rozmermi 40 × 40 cm Na zhotovenie výplne zvolil výrobca kvalitný materiál, akým je pamäťová pena Návlečku tvorí bavlnený zamat K zaujímavému vyhotoveniu prispieva sivá farba Charakterizuje ho prešívané vyhotovenie Vyrobený z materiálov s antibakteriálnymi vlastnosťami Zútulnite si svoj priestor s dekoračným vankúšom Vankúš Verk bol zhotovený s cieľom vyhovieť špecifickým požiadavkám zákazníkov. Charakterizuje ho prešívané vyhotovenie, ktoré zvýrazní útulnú atmosféru vášho domova. Antibakteriálne vlastnosti vankúša zabraňujú rozvoju baktérií a mikroorganizmov, čo poskytuje zdravšie podmienky na spanie.

Nový vankúš s výrezmi na bezpečné odkladanie nápojov je tu! Už nikdy viac sa nemusíte obávať, že Váš obľúbený nápoj skončí rozliaty na posteli alebo pohovke.

Produkt 24296 Vankúš s výrezmi na bezpečné odkladanie nápojov - Hexagon popisuje EAN kód 5907451336922.

24296 Vankúš s výrezmi na bezpečné odkladanie nápojov - Hexagon - parametre produktu

24296 Vankúš s výrezmi na bezpečné odkladanie nápojov - Hexagon - história ceny a dostupnosti

24296 Vankúš s výrezmi na bezpečné odkladanie nápojov - Hexagon - ďalšie zaujímavé produkty

24296 Vankúš s výrezmi na bezpečné odkladanie nápojov - Hexagon - ako nakúpiť najvýhodnejšie?