Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka

Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka

Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka - popis produktu

Chodítko Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka:Interaktívne chodítko KRUZZEL bude výborným pomocníkom pri prvých krôčikoch vášho dieťatka od 3 rokov. Navyše podporuje stabilitu vo vzpriamenej polohe. Chodítko má okrem svojho hlavného účelu poslúžiť ako vhodný nástroj na rozvoj motoriky. Pri jeho výrobe došlo k využitiu materiálu, ktorým je drevo. Po stránke vzhľadu ho vezmú za svoje ako dievčatá, tak chlapci. Pre plnú funkčnosť sú potrebné batérie, ktoré nájdete v balení. Rozhodujúce parametre produktu Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka Chodítko KRUZZEL vhodná podpora pri prvých krôčikoch Vyrobené z materiálu, ktorým je drevo Interaktívne chodítko KRUZZEL prispieva k posilneniu jemnej motoriky i kognitívnych funkčných dieťatka Vhodné pre dievčatá a chlapcov V balení obdržíte aj batérie Určené pre deti od 3 rokov Chodítko podporuje stabilitu dieťaťa

Drevený vozík so vzdelávacou kockou pozitívne ovplyvňuje vývoj dieťaťa a súčasne poskytuje dobrú zábavu .

Produkt Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka patrí do skupiny produktov Drevené kocky, patrí značke DR, Kruzzel, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka popisuje EAN kód 5900779946972.

Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka - parametre produktu

Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka - história ceny a dostupnosti

Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka - ďalšie zaujímavé produkty

Kruzzel 22606 Veľká drevená motorická kocka – chodúľka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?