Erotická hra Chilli Pikantné zotročenie

Erotická hra Chilli Pikantné zotročenie

Erotická hra Chilli Pikantné zotročenie

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Erotická hra Chilli Pikantné zotročenie - popis produktu

Zažite so svojou milovanou polovičkou tie najpikantnejšie erotické zážitky, ktoré do vášho vzťahu vnesú veľa príjemných zážitkov a slasti. Nová erotická hra Chilli Pikantné zotročenie je veľmi populárna erotická hra v celej Európe. Teraz máte k dispozícii aj českú verziu tejto pikantnej hry. Hra obsahuje hrací plán a kartičky s milostnými úlohami. Vašou úlohou je vyplniť úlohy dni v týždni na hracej doske a samozrejme úlohy tiež vyplniť. So svojou partnerkou alebo partnerom zažijete naozaj nezabudnuteľné zážitky, spoznáte nové skúsenosti a objavíte tajné erotické túžby svojej lásky. Chilli Pikantné zotročenie je originálny darček k Valentínovi pre všetkých zamilovaných. Rozmery balenia: 31 x 21,5 x 2,5 cmObsah balenia: herný plán, pravidlá, kartičky s úlohamiHra je vhodná len pre dospelých!Packeta (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Prekvapte svoju lásku a urobte jej radosť na Valentína tým najpikantnejším darčekom. Nová erotická hra Chilli Pikantné zotročenie je skvelý spôsob ako vniesť do Vašej spálne trochu netradičnej zábavy.

Produkt Erotická hra Chilli Pikantné zotročenie má EAN kód 5908234449440.

Erotická hra Chilli Pikantné zotročenie - parametre produktu

pre kohopre páry
typhra
KategóriaDarčeky, Chilli
EAN5908234449440

Erotická hra Chilli Pikantné zotročenie - história ceny a dostupnosti

Erotická hra Chilli Pikantné zotročenie - ďalšie zaujímavé produkty

Erotická hra Chilli Pikantné zotročenie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?


Vstupujete na stránky podliehajúce vekovému obmedzeniu

Vstupom do tohto oddelenia bezvýhradne súhlasíte a potvrdzujete, že ste dosiahli vek 18 rokov, prípadne 21 rokov tam, kde je to vyžadované zákonom, ďalej že sem vstupujete dobrovoľne a že neumožníte prístup do tohto oddelenia neplnoletým osobám.

Odísť