16740 BESTWAY Nafukovací matrac so sieťkou - HydroForce

16740 BESTWAY Nafukovací matrac so sieťkou - HydroForce

16740 BESTWAY Nafukovací matrac so sieťkou - HydroForce

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 27,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

16740 BESTWAY Nafukovací matrac so sieťkou - HydroForce - popis produktu

Nafukovacie lehátko Bestway Lehátko Hydro-Force 198 × 119 cm:V sparných letných dňoch a pri leňošení vo vode vám dobrú službu urobí nafukovacie lehátko BESTWAY. Pri ležadle do bazéna si na prvý pohľad zamilujete jeho výnimočný design, ktorý povýši chvíle vo vode na ďalšiu úroveň. Vyzerá ako loď. Výrobcovi záležalo na kvalitnom spracovaní, aby odolalo aj tej najdivokejšej vodnej zábave. Materiálom použitým na výrobu lehátka do bazéna je vinyl. Náladu vám pozdvihne nielen jedinečný dizajn či jasné farby, ale aj nosnosť 90 kg. Vzhľadom na jeho priestor na ňom môže relaxovať jedna osoba. Je vhodné pre dospelých aj deti od 14 rokov. Príjemné chvíle odpočinku vás čakajú na nafukovacom ležadle do vody BESTWAY. Rozmery nafukovacieho lehátka sú 46 × 109 × 188 cm (vך×d). Kľúčové prednosti nafukovacieho lehátka Bestway Lehátko Hydro-Force 198 × 119 cm Na letné vodné radovánky vyskúšajte nafukovacie ležadlo BESTWAY Použitým motívom ležadla do bazéna je loď Na výrobu nafukovacie ležadla bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne vinyl Nosnosť bola výrobcom stanovená na 90 kg Je určené pre jednu osobu Zapáči sa deťom od 14 rokov Rozmery nafukovacieho lehátka do vody BESTWAY zodpovedajú 46 × 109 × 188 cm (vך×d) Potrebný prísun tekutín vďaka držiaku na pitie O komfort sa postará pohodlná opierka Dokonalé osvieženie ponúkne model so sieťovinou Potešte sa dodatočnou výbavou nafukovacieho lehátka Nafukovacie lehátko BESTWAY sa vám bude hodiť pri bazéne aj v mori. Vstavaný držiak na pitie je obľúbeným prvkom, ktorý zaistí dostatočný prísun tekutín ; tie sú v lete nevyhnutnosťou. Ak na slniečku radi leňošíte, opierka je pre vás ako stvorená. K obľúbeným vlastnostiam patrí prepojenie nafukovacej obvodovej časti a sieťoviny vo vnútri, ktorá ponúkne žiadané osvieženie na morských vlnách. Nafukovacie lehátko BESTWAY sa bude vynímať ako pri bazéne, tak v mori.

Nafukovacie lehátko Bestway Hydro-Force s rozmermi 188 x 109 x 46 cm. Hodí sa na dovolenku k moru, výlet k vode alebo do bazéna.

Lehátko je vyrobené z prvotriedneho materiálu Inflata-Shield™. Tento zosilnený materiál vytvára mimoriadne odolnú bariéru, ktorá je rezistentná proti prepichnutiu a obmedzuje rozpínanie v priebehu času. Reliéfna textúra tiež zlepšuje priľnavosť výrobku. Dno lehátka je z tenkej a zároveň odolnej sieťoviny, vďaka ktorej máte stály kontakt s vodou. Výhodou lehátka je veľké operadlo a držiak nápojov. V balení nájdete aj sadu pre prípadné opravy.

Technické špecifikácie:

  • Materiál: Inflata-Shield ™, sieťovina
  • Farba: modro-čierna
  • Maximálna nosnosť: 90 kg
  • Rozmery: 188 x 109 x 46 cm
  • Určené pre osoby staršie ako 14 rokov.

Relax pri vode vám prináša extra radosť vďaka nafukovaciemu matracu. Jeho výhodou je spodná časť zo sieťoviny, ktorá je navrhnutá tak, aby vás chladila pri relaxovaní.

Produkt 16740 BESTWAY Nafukovací matrac so sieťkou - HydroForce patrí do skupiny produktov Nafukovacie lehátka od značky BESTWAY v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Produkt 16740 BESTWAY Nafukovací matrac so sieťkou - HydroForce má EAN kód 6941607310540.

16740 BESTWAY Nafukovací matrac so sieťkou - HydroForce - parametre produktu

16740 BESTWAY Nafukovací matrac so sieťkou - HydroForce - história ceny a dostupnosti

16740 BESTWAY Nafukovací matrac so sieťkou - HydroForce - ďalšie zaujímavé produkty

16740 BESTWAY Nafukovací matrac so sieťkou - HydroForce - ako nakúpiť najvýhodnejšie?