Master Kľúčenka s herným ovládačom

Master Kľúčenka s herným ovládačom

Master Kľúčenka s herným ovládačom

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,45 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Master Kľúčenka s herným ovládačom - popis produktu

Baví vás všetko, čo sa týka videohier i herných konzol? Máme pre vás štýlový prívesok na kľúče herný ovládač!Spravte radosť vašim kľúčom, sebe alebo aj nadšeným hráčom vo vašom okolí, ktorí si potrpia na detailoch, bezstarostnom hraní a na všetkom, čo majú radi. Elegantný prívesok na kľúče herný ovládač v atraktívnom dizajne je vyrobený zo zliatiny hliníka a obsahuje kovový krúžok na zavesenie i nastoknutie kľúčov na kľúčenku.Prívesok na kľúče v tvare herného ovládačaAtraktívny dizajnVyrobený zo zliatiny hliníkaS kovovým krúžkom pre uchytene na kľúčeRozmery: 9 x 4,4 x 3,2 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Štýlová kľúčenka v tvare herného ovládača. Skvelý darček pre každého gamera.

Špecifikácia:

  • Materiál: zliatina hliníka
  • Hmotnosť: 41 g
  • Rozmery: 4,4 x 3,2 cm

Skvelý tip na darček pre milovníkov počítačových hier. Poznáte niekoho, kto nepustí celý deň joystick z ruky? Táto kľúčenka je pre ňho ideálnym darčekom. Krásny darček nielen pre jedného hráča.

Produkt Master Kľúčenka s herným ovládačom patrí do skupiny produktov Herné konzoly, patrí značke DR, MASTER, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Herné ovládače, patrí pod značku DR, MASTER, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk.

Produkt Master Kľúčenka s herným ovládačom označuje EAN kód 5903181048753.

Master Kľúčenka s herným ovládačom - parametre produktu

Master Kľúčenka s herným ovládačom - história ceny a dostupnosti

Master Kľúčenka s herným ovládačom - ďalšie zaujímavé produkty

Master Kľúčenka s herným ovládačom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?