014468 DR Forma na ľad, čokoládu s dizajnom lebky

014468 DR Forma na ľad, čokoládu s dizajnom lebky

014468 DR Forma na ľad, čokoládu s dizajnom lebky

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,77 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

014468 DR Forma na ľad, čokoládu s dizajnom lebky - popis produktu

Nudia vás klasické ľadové kocky vo vašom obľúbenom drinku? Je čas na zmenu! V našom obchode na vás čaká forma na ľad a čokoládu lebky.Kvalitná silikónová forma je určená na výrobu ľadu v tvare ľudských lebiek, pričom ju môžete použiť aj na výrobu čokoládových bonbónov alebo iných sladkých maškŕt. Vyhoďte si z kopýtka pred návštevou alebo kamošmi a ohúrte ich vašim jedinečným zmyslom pre čierny humor.Forma na ľad a čokoládu lebky hravo vyrobí bláznivé lebky v klobúku, so slúchadlami alebo čelenkou. Súčasťou balenia je aj lievik, ktorý vám uľahčí plnenie formy. Stačí, ak zložíte dve časti formy k sebe a cez lievik nalejete zhora cez otvory vodu. Následne formu vložíte na 6 až 8 hodín do mrazničky a lebkový ľad je hotový. Forma na výrobu ľadových alebo čokoládových lebiekVyrobíte v nej 6 lebiekLievik v baleníVyrobená zo silikónu určeného na styk s potravinamiRozmery jednej lebky: 4,2 x 3 x 2,2 cmRozmery formy: 23 x 13 x 4 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Silikónová forma na výrobu ľadových lebiek. Forma sa skladá zo 6 malých formičiek v 3 rôznych designoch lebky. V kokteilu či drinku vyzerajú vážne štýlovo! Okrem ľadových lebiek, možno s pomocou formy pripraviť aj chutné želé lebky alebo čokoládové lebky.

Súčasťou balenia je aj silikónový lievik pre ľahké nalievanie vody a veko, vďaka ktorému môžete formu priklopiť, aby sa vám voda nerozliala v mrazničke.

Dizajny formičiek:

  • 2x 3D lebka s čiapkou
  • 2x 3D lebka s klobúkom
  • 2x 3D lebka so slúchadlami

Technické špecifikácie:

  • Materiál: silikón
  • Farba: čierna
  • Počet formičiek: 6
  • Rozmery formičky: 4 x 3 x 2,2 cm
  • Tepelná odolnosť: od - 40 do + 230 °C

Forma na ľad Alum Forma na ľad Skulls – 6 ks:Forma Alum je ideální pro výrobu kostek ledu, ale stejně tak ji využijete i na čokoládu. Umožní vytvořit 6 kostek ledu či čokolád ve tvaru lebky. Vyrobená je z velmi kvalitního silikonu. Vodu do ní jednoduše nalijete pomocí malého trychtýře. Forma Alum najde své uplatnění při maškarních večírcích, oslavách a podobných příležitostech.Klíčové vlastnosti formy na led Alum Skulls - 6 ksForma na led i čokoláduUmožní vytvořit 6 kostek ledu či čokolád ve tvaru lebkyVyrobená je z velmi kvalitního silikonuVodu do formy Alum lze jednoduše nalít pomocí malého trychtýřeBarevné provedení: černéRozměry lebek:4 × 3 × 2,2 cmHmotnost:158 g

NakupteForma na led GADGET MASTER Ice Tray Skulls 6ksz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza199.00Kč

Už si niekde videl zaujímavé tvary vyrobené z ľadu alebo čokolády ? Ak áno, určite vieš ako výnimočne dokáže takáto maličkosť zapôsobiť.

Produkt 014468 DR Forma na ľad, čokoládu s dizajnom lebky patrí do skupiny produktov Kuchynská technika, patrí značke Alum, DR, MASTER, nájdete ho u predajcu Esat.sk, Tipa.sk, Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk, Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské pomôcky, patrí značke Alum, DR, MASTER, nájdete ho u predajcu Esat.sk, Tipa.sk, Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk, Alza.sk.

Produkt 014468 DR Forma na ľad, čokoládu s dizajnom lebky je možné nájsť medzi produktmi v skupine Formy na ľad, vyrába ho značka Alum, DR, MASTER, v ponuke predajcu Esat.sk, Tipa.sk, Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk, Alza.sk.

Produkt 014468 DR Forma na ľad, čokoládu s dizajnom lebky označuje EAN kód 5903181014468.

014468 DR Forma na ľad, čokoládu s dizajnom lebky - parametre produktu

014468 DR Forma na ľad, čokoládu s dizajnom lebky - história ceny a dostupnosti

014468 DR Forma na ľad, čokoládu s dizajnom lebky - ďalšie zaujímavé produkty

014468 DR Forma na ľad, čokoládu s dizajnom lebky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?